Home Wat dekt een allrisk inboedelverzekering?

Wat dekt een allrisk inboedelverzekering?

Wanneer u een inboedelverzekering wilt afsluiten, dan kunt u kiezen uit verschillende dekkingen. Aan de hand van uw wensen kunt u een dekking kiezen die het meest bij uw situatie past. Er zijn verschillende dekkingen, namelijk: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid. Deze laatste wordt ook wel de all risk-dekking genoemd.

Welke spullen vallen onder de inboedel?

Alle spullen die in uw woning staan, vallen onder uw inboedelverzekering. Denk dan aan spullen zoals uw bed, kast en vloerkleed. Echter zijn er wel een aantal spullen uitgesloten van een inboedelverzekering. Dit geldt voor spullen die aarde- en nagelvast bevestigd zijn. Denk dan aan een gelijmde parketvloer of keuken.

Wat is een allrisk inboedelverzekering?

Een allrisk inboedelverzekering is dus de meest uitgebreide inboedelverzekering. Met deze verzekering worden alle onvoorziene schades en buitenkomende onheilen gedekt. Wanneer u uw tablet of mobiel laat vallen zal dit dus ook worden gedekt. Toch zijn schade die vallen onder catastrofe-risico’s uitgesloten. Denk hierbij aan aardbevingen, overstromingen, oorlogsgeweld en atoomkernreacties. Het kan voorkomen dat er meer schade uitgesloten zijn. Lees dus altijd de voorwaarden van uw polis goed door.

allrisk_inboedelverzekering

Kan je een allrisk inboedelverzekering krijgen zonder eigen risico?

Veelal kunt u zelf kiezen hoe hoog u uw eigen risico wilt hebben. Hoe hoger uw eigen risico is, hoe lager uw premie zal worden. Er zijn echter ook verzekeringsmaatschappijen waarbij u minimaal een eigen risico van 100 euro moet hebben. Het verschilt dus echt per verzekeringsmaatschappij hoe hoog uw eigen risico uitvalt. Mocht u nou helemaal geen eigen risico willen, dan kunt u bij onze medewerkers informeren welke verzekeringsmaatschappijen eventueel een verzekering zonder eigen risico aanbieden.

Inboedelverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Kan ik online een allrisk inboedelverzekering afsluiten?

Het is zeker mogelijk om een allrisk inboedelverzekering online af te sluiten. Via deze website kunt u gemakkelijk een allrisk inboedelverzekering aanvragen. Wij hebben een handige tool samengesteld waarmee u uw inboedelverzekering kunt berekenen. U heeft voor het berekenen wel gegevens nodig over uw woning en de geschatte waarde van uw inboedel.

Naast dat u online een inboedelverzekering kunt afsluiten, kunt u ons natuurlijk altijd bereiken op het nummer 085 – 029 5184. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. We kunnen dan de mogelijkheden met u doornemen en ook verzekeringen met elkaar vergelijken.

Kan ik ook een allrisk inboedelverzekeringen afsluiten wanneer ik bijzonderheden heb?

Wanneer u in het verleden onenigheid hebt gehad met een verzekeraar, dan zou het kunnen dat u geen nieuwe inboedelverzekering kunt afsluiten. Met onenigheid wordt bedoeld dat bijvoorbeeld uw verzekering is beëindig vanwege het niet tijdig betalen van uw premie. Of dat u geregistreerd staat bij Stichting CIS. De meeste verzekeraars zullen u niet accepteren voor een inboedelverzekering.

Wij van inboedelverzekering.nl denken altijd met u mee en zoeken altijd naar een passende oplossing. Wij hebben overeenkomst met verzekeraar De Vereende. Deze verzekeraar accepteert vrijwel iedereen, dus ook personen die een CIS-registratie hebben. Helaas is het niet mogelijk om een allrisk inboedelverzekering af te sluiten. Echter kunt u hier wel een standaard inboedelverzekering afsluiten. Deze verzekering dekt schade aan uw inboedel door brand, diefstal, storm en lekkage. U kunt niet zelf een verzekering afsluiten bij De Vereende. U dient dus contact met ons op te nemen voor een standaard inboedelverzekering bij De Vereende. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 – 18:00 uur op het nummer 085 – 029 5184.

Bereken direct de premie van uw inboedelverzekering!

Hoge pakketkorting mogelijk

Nooit onderverzekerd

Stel zelf je pakket samen

Een breed aanbod

Wij vergelijken alle verzekeraars voor jou, scheelt weer tijd

Hulp van onze experts

Kom je er niet uit? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op