Wat is een buitenhuisdekking?

Met een buitenhuisdekking zijn uw spullen niet alleen maar binnenshuis, maar ook buitenhuis verzekerd. Het gaat dan om schade die bijvoorbeeld is veroorzaakt door diefstal. Let op: deze dekking is alleen bedoeld voor spullen die ook echt buiten gebruikt worden zoals: een videocamera, mobiel en sportartikelen. Een bank is bijvoorbeeld niet te verzekeren met deze dekking.

Is een buitenhuisdekking extra op mijn inboedelverzekering?

Het verschilt per verzekeraar of deze dekking is inbegrepen bij de inboedelverzekering. Doordat er in de toekomst steeds meer draagbare elektronische artikelen bijkomen en dit steeds normaler wordt, gaan verzekeraars deze dekking steeds vaker aanbieden als extra optie. Dit betekent voor u dus dat u meer premie gaat betalen voor deze extra dekking.

Bij deze dekking kunnen er altijd uitsluitingen zijn. Het is dus belangrijk dat u altijd de voorwaarden doorleest van uw dekking. Het komt namelijk vrij vaak voor dat mobiele telefoons uitgesloten worden. Ook is het handig om na te gaan wat het dekkingsgebied is. Geldt de dekking alleen voor Nederland of wereldwijd?

Hoe kan ik de premie voor een inboedelverzekering berekenen?

U kunt de premie voor een inboedelverzekering makkelijk zelf berekenen. Dit kan met een handige berekentool op onze website. U moet hiervoor wel een aantal persoonlijk gegevens bij de hand houden. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met onze medewerkers. Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur bereikbaar op 085 – 029 5179.

Bijzonderheden aangeven

Wanneer u een aanvraag wilt doen voor een inboedelverzekering, moet u altijd bijzonderheden vermelden. Onder bijzonderheden vallen bijvoorbeeld een opgezegde verzekering in het verleden door een verzekeraar of een CIS-registratie). Wanneer u dergelijke bijzonderheden heeft, dan is vaak onmogelijk om een verzekering af te sluiten bij de meeste verzekeraars. Toch is er wel één verzekeraar die in dergelijke bijzonderheden vrijwel iedereen accepteert. Wij hebben contacten bij deze verzekeraar en kunnen een vrijblijvende offerte voor u opvragen. De Vereende heeft wel een voorwaarde voor het accepteren van iemand met bijzonderheden. Het is zo dat als u hier een verzekering afsluit u de eerste 3 maanden vooruit moet betalen.

Bereken direct de premie van uw inboedelverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 06-04-2022

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op