Home Hoe heet een inboedelverzekering in het Engels?

Hoe heet een inboedelverzekering in het Engels?

Hoe heet een inboedelverzekering in het Engels? Deze vraag kan zich op verschillende momenten aandienen. Wanneer u verhuist naar het buitenland, dan kunt u er in de meeste gevallen vanuit gaan dat u zich met de Engelse taal zal redden. Het is verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten. Met een inboedelverzekering leeft u met minder zorgen. U bent immers vaak gedekt, indien uw spullen kapot gaan of beschadigd raken. Wilt u een inboedelverzekering afsluiten en gaat u ergens wonen waar u zich enkel in het Engels verstaanbaar kunt maken? Dan is het ook handig om de Engelse vertaling te kennen.

inboedelverzekering-engels

Wat is de Engelse vertaling van inboedelverzekering?

De Engelse vertaling van het woord verzekering weet u misschien wel, dat is insurance. De vertaling van het woord inboedel is iets lastiger. Vaak wordt in het Engels gesproken van household effects. Een andere veel gebruikte term voor het verzamelwoord inboedelverzekering in het Engels is contents insurance. Het advies is dan ook om deze vertaling te gebruiken wanneer u in het Engels vraagt naar een inboedelverzekering.

Bent u in het buitenland? Om uw inboedel te kunnen verzekeren, belt u met een insurance company en vraagt u naar de voorwaarden voor contents insurance.

TIP: bekijk voordat u een verzekeringsmaatschappij in het buitenland benadert of deze goed bekend staat. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar Zuid-Afrika? Google dan eens op: ‘top 10 insurance company’s South Africa’, of ‘Best contents insurance South Africa’. Uiteraard kunt u ‘South Africa’ vervangen voor het land waar u naar verhuist.

Wilt u meer informatie over een inboedelverzekering? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over inboedelverzekeringen.

Inboedelverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Direct een inboedelverzekering afsluiten?

Wij bieden inboedelverzekeringen met gunstige polisvoorwaarden. U kunt op onze website verschillende maatschappijen en voorwaarden met elkaar vergelijken. Zo komt u erachter welke inboedelverzekering het beste bij u past.

Bereken direct de premie van uw inboedelverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op